Social

#deces Daniel Prodan #Daniel Prodan a murit #daniel prodan #infarct #fotbal

Daniel Prodan a murit la 44 de ani! Lumea fotbalului, in doliu

Daniel Prodan a murit la 44 de ani, in urma unui infarct. Generatia de Aur a fotbalului romanesc a pierdut miercuri seara o stea care facea toate stadioanele sa vibreze.

Medicii au incercat timp de trei ore sa-l resusciteze, insa eforturile lor au fost in zadar. Daniel Prodan a murit sub ochii sotiei, ea fiind cea care a sunat la 112.

"S-a inregistrat solicitarea la 19:57. A ajuns un echipaj de tip B2 cu asistenta, a gasit pacientul in stop, a inceput resuscitarea. Dupa 8 minute a ajuns un al doilea echipaj, s-a continuat resuscitarea timp de trei ore.", a declarat Alis Grasu, managerul general al SABIF.

Cei care l-au cunoscut pe Daniel Prodan sunt in stare de soc.

"Mai inainte am aflat. Ce sa spun? M-a socat. Nu mai am cuvinte. Tanar…un mare sufletist. Nu stiu, nu vreau sa mai vorbesc", a declarat Ionut Lupescu, pentru stirileprotv.ro.

"Este o adevarata lovitura. Am aflat de moartea lui in urma cu doua ore. Mi-a fost ca un copil. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Am ramas fara cuvinte", a declarat fostul presedinte FRF Mircea Sandu pentru prosport.ro.

"Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, de birou la FRF. Nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problema. Sunt socat si as vrea sa nu mai vorbesc in momentul de fata despre asta", a spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

Sursa foto: csconcordia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea