Social

#politica #aderare spatiu schengen #daniel buda #demisie ponta # spatiul shengen

Daniel Buda: Ponta sa demisioneze pentru ca a ratat intrarea Romaniei in Schengen

Pedelistul Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, ii cere demisia premierului Victor Ponta, deoarece din cauza acestuia Romania nu a fost primita in spatiul Schengen.

"Ii solicit public lui Victor Ponta demisia, nu pentru ca a plagiat, ci pentru ceea ce a facut cu Romania de cand a ajuns la guvernare si pentru ratarea intrarii in spatiul Schengen, avand in vedere faptul ca nici nu se discuta aceasta chestiune in octombrie, asa cum era preconizat", a declarat Buda pentru Adevarul.

In viziunea lui Daniel Buda, Crin Antonescu si Victor Ponta se fac vinovati pentru ca aderarea Romaniei la Schengen a ajuns intr-un impas.

"Premierul i-a tratat cu superficialitate si indiferenta pe liderii europeni, cand a refuzat sa mearga in Parlamentul European, unde se discuta situatia Romaniei. Ei trebuie sa inteleaga ca nu se reprezinta doar pe ei in raporturile cu UE, si ca odata intrata in UE, Romania trebuie sa respecte un set minim de valori si principii", a concluzionat deputatul PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea