Social

#rapid #retragere #dani coman

Dani Coman: Vreau sa-mi inchei cariera la Rapid

Dani Coman , portarul Rapidului, a declarat ca vrea sa se retraga din fotbal aparand poarta echipei din Giulesti, chiar daca galeria Rapidului nu il simpatizeaza, potrivit ziare.com.

"Respect deciziile lui Sumudica (nr. - Marius Sumudica , antrenorul echipei Rapid Bucuresti), nu am sa le comentez. Daca decide sa joc, bine, daca nu, nu voi vorbi. Nu este normal ca un jucator sa comenteze. Eu voi lupta sa joc. In lot mai sunt trei portari de valoare. Unde nu exista concurenta, nu exista progres. Vreau sa imi inchei cariera la Rapid sau Pitesti. Imi doresc din toata inima sa raman la Rapid . Cand am plecat, am garantat ca nu voi juca la rivalele din Bucuresti si m-am tinut de cuvant”, a declarat Dani Coman

“Stiu ca fanii tin la mine, dar au fost influentati. Am discutat cu liderii suporterilor, au inteles mesajul meu. Sper sa nu mai am problemele pe care le-am avut in tur.", a declarat Dani Coman la Gsp TV.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea