Social

Dancu: “Demisia lui Oprescu este un gest de ostilitate fata de PSD”

Presedintele PSD Cluj , Vasile Dancu , a declarat, astazi, ca gestul lui Sorin Opreascu de a demisiona din PSD este unul de ostilitate fata de partid.

Vasile Dancul considera ca Sorin Oprezscu candidideaza independent pentru garanta prezenta unui liberal in turul II al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.

"Cred ca gestul lui Sorin Oprescu este unul ostil partidului. Cred ca o asemenea candidatura este gandita pentru ca sa prejudicieze sansele lui Cristian Diaconescu de a ajunge in turul II. Este o modalitate prin care ne putem inchipui ca un alt candidat, de exemplu candidatul PNL-ului, ar putea sa fie ajutat prin asta sa ajunga in turul II”, a declarat Vasile Dancu.

Liderul social-democratilor clujeni crede ca Sorin Oprescu a fost ajutat de PNL in strangerea cele 100.000 de semnaturi necesare.

"Exista anumite similaritati intre electoratul PSD si al PD-L si Sorin Oprescu se afla tot in zona acestui tip de electorat , pentru ca provine de la un partid de stanga si are un discurs de stanga. Nu am nicio dovada, sunt speculatiile mele”, a mai afirmat presedintele PSD Cluj.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a demisionat astazi din PSD deoarece vrea sa candideze ca independent pentru Primaria Capitalei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea