Social

#presedinte #traian băsescu #dan voivulescu

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, il va da in judecata pe presedintele Traian Basescu pentru afirmatiile defaimatoare la adresa sa. Voiculescu nu va cere daune, ci ii va solicita sa admita ca a mintit.

"Traian Basescu incearca, in disperare de cauza, sa deturneze dezbaterea publica dinspre gravele sale incalcari ale Constitutiei spre un conflict personal cu Dan Voiculescu, sustinand astazi, de la tribuna Parlamentului, ca 'Voiculescu a declarat: trebuie sa controlam justitia!'. Afirmatia este integral falsa si deliberat defaimatoare. Nu am facut niciodata o asemenea declaratie. Am sustinut intotdeauna necesitatea garantarii deplinei independente a justitiei", a scris fostul senator pe blogul sau.

Voiculescu mai spune ca afirmatia sefului statului "este doar inca o minciuna a presedintelui care, in 2007, promitea ca va demisiona in cinci minute".

"Au trecut 5 ani de atunci, dar nu si cele 5 minute. Insa nu voi intra intr-o polemica. Inteleg jocul propagandei Basescu. Romania nu mai are timp de vorbe, avem nevoie de fapte. Eu voi raspunde cu fapte: il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasca public ca a mintit", a adaugat Dan Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea