Social

#dan voiculescu #senator bucuresti #senator dan voiculescu

Dan Voiculescu candideaza pentru un mandat de senator in Bucuresti

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator (PC), va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru un post de senator intr-un colegiu din sectorul 4.

Anuntul a fost facut, marti, de Bogdan Ciuca, vicepresedintele PC. Daniel Constantin, liderul conservatorilor, anuntase inca din septembrie de intentia lui Voiculescu de a candida pentru un nou mandat.

"Nu s-au stabilit inca numele persoanelor care vor candida, insa in ceea ce il priveste pe domnul Dan Voiculescu, daca vrea, si din cate stiu eu, vrea, va candida pentru un post de senator in acelasi colegiu. Nu s-a pus problema sa nu candideze", declara atunci Daniel Constantin.

Dan Voiculescu a demisionat din Senat la sfarsitul lunii iunie. Voiculescu a recurs la acest gest nemultumit de faptul ca amendamentul pe care l-a propus la o lege a fost respins. Amendamentul viza dublarea pedepselor pentru evaziune fiscala.

Sursa foto: nasul.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea