Social

#liliana minca #investigatii loteria romana #dan voiculescu #drept la replica

Dan Voiculescu: Articolul din Adevarul este o vendeta personala

Presedinte fondator al PC, Dan Voiculescu , afirma ca acuzatiile aparute in articolul "Felix, marele castigator la Loto", din cotidianul Adevarul , sunt o vendeta personala a domnului Grigore Cartianu.

Dan Voiculescu a mai precizat ca dorinta de razbunare a jurnalistului Grigorie Cartianu nu tine loc de argumente in subiectul pe care il dezvolta cotidianul Adevarul din editia de luni, 19 ianuarie, se arata intr-un comunicat de presa din partea Partidului Conservator trimis redactiei ziare.com.

"Vendeta personala a domnului Grigore Cartianu, urmare a antipatiei pe care domnia sa mi-o poarta din perioada in care actualul salariat de la "Adevarul" a fost dat afara de la trustul pe care l-am fondat, nu tine loc de argumente in subiectul pe care il dezvolta cotidianul "Adevarul" in articolul de fata", precizeaza Dan Voiculescu in comunicatul de presa citat.

"Informatiile tendentioase vehiculate in articol la adresa mea, reflecta doar incercarea autorului de a construi in mod deliberat o culpa personala, aparitia avand toate datele unei simple calomnii pe care o voi trata in consecinta", se mai arata in comunicatul de presa al Partidului Conservator. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea