Social

#steaua #liga #dan petrescu

Dan Petrescu vorbeste despre lupta pentru titlu: Steaua nu are sanse

Pe val in Rusia, unde se afla aproape de promovare cu echipa din Krasnodar, Dan Petrescu a ramas la curent cu noutatile din Liga 1 si a facut o radiografie a luptei pentru titlu.

"Bursucul" spune ca CFR, Urziceniul si Vasluiul se vor bate pentru primul loc, Timisoara si Otelul pot constitui surprize iar Steaua nu are nicio sansa la titlu, informeaza Libertatea.

"Batalia se va da intre CFR Cluj, Unirea Urziceni si FC Vaslui. Eventual si Timisoara, daca va avea liniste. Sunt echipe omogene, cu fotbalisti buni. O surpriza o poate constitui si Otelul Galati , care joaca de multi ani in aceeasi formula si au un conducator inteligent , in persoana lui Marius Stan .

Steaua nu are nici o sansa la titlu. Au adus foarte multi jucatori noi si e greu sa creezi o echipa intr- un timp atat de scurt. Daca va fi rabdare, Piturca va construi o formatie puternica, insa nu cred ca se poate bate la titlu din primul an", a spus Dan Petrescu...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea