Social

Dan Matei Agathon era sa-si bata soferul din cauza iubitei

Dan Matei Agathon a descoperit-o pe cantareata Silvia Stanciu , membra a trupei Etno, cand era ditamai guvernantul si stapan peste turismul natiei.

Atins de astenia de primavara , Agathon si-a scos iubita, saptamana trecuta, la restaurantul Kiraly, din zona Televiziunii. Era ora 12,00 trecute fix si cei doi amorezi au dejunat vreme de trei ore. La ora 15,00, Silvia iese singura din restaurant, se urca in masina, iar soferul o duce la British Council , unde tanara Etno coboara.
Dupa o ora, aceasta paraseste cladirea si este condusa de acelasi sofer, la restaurantul unde-o astepta, degustand un vinisor dupa altul, fostul ministru. Dupa inca doua ore, la 18,00, cei doi parasesc restaurantul, se urca in masina dar, prin zona Halei Traian, masina opreste brusc, in mijlocul drumului. Vizibil iritat si inflamat, Agathon dupa ce urla la sofer, este la un pas sa sara la bataie. O ia pe Silvia de mana, o scoate din masina si cauta un taxi. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea