Social

#palatul cotroceni #premier #dan diaconescu #nominalizare #victor ponta #pp-dd

Dan Diaconescu: PP-DD il va nominaliza in functia de premier pe Victor Ponta

Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a anuntat, aseara ca in cadrul negocierilor de la Palatul Cotroceni partidul sau il va nominaliza in functia de premier pe Victor Ponta, deoarece aceasta este vointa poporului.

Intrebat intr-o interventie telefonica la B1 TV daca il va vota pe Victor Ponta in Parlament, fondatorul PP-DD a raspuns: "Asta nu stiu daca o vom face, dar ca propunere il vom pune pe domnul Ponta, practic asa a vrut poporul si atunci poporul trebuie sa-l vada pe domnul Ponta la treaba".

In ceea ce priveste o eventuala sustinere a Cabinetului Ponta, Diaconescu a fost extrem de vehement. El spune ca nu il va sustine intrucat este "un Guvern de hoti".

Pe de alta parte, Dan Diaconescu a mai declarat ca, desi grupul parlamentar PP-DD, de 68 de persoane, este mic in comparatie cu cel majoritar, se asteapta ca pe viitor sa se mareasca prin cooptarea unor parlamentari din fostul ARD si "poate" si din USL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea