Social

Daciana si Victor s-ar lua, dar nu prea vrea tata Sirbu

Victor Ponta si Daciana Sirbu sint impreuna si au planuri de casatorie . Confirmarea a venit de la tatal Dacianei.


Senatorul Ilie Sirbu ne-a declarat ieri ca i-a sfatuit pe cei doi sa nu se casatoreasca anul acesta, pe motiv ca Ponta a divortat in februarie. "Recomandarea mea a fost sa nu se faca acuma. S-ar face speculatii si n-am avea decit o neintelegere in plus", ne-a spus ieri tatal Dacianei. Ponta a fost deja la petit. "Eu i-am spus parerea mea: nu sint de acord! Inteleg ca tine foarte mult la ea. Ramin la ideea mea ca e o greseala Insa stiu ca dragostea e mai mare intotdeauna. Iar ea nu mai e un copil. Are 28 de ani. E deputat", a spus Ilie Sirbu.

Ponta: "Sint un om liber, !"

Ponta a evitat sa raspunda transant daca are o relatie cu Daciana. "Nu comentez nimic. N-am ce sa spun. Este viata mea privata", ne-a declarat el. Spunindu-i ca avem o confirmare oficiala a relatiei sale cu Daciana, Victor Ponta a exclamat: "N-aveti cum sa aveti decit de la mine sau de la Daciana. Si nu cred ca aveti". Cind i-am citat declaratia viitorului socru mic, Ponta a ramas fara glas: "Nu am nimic de comentat. Sint un om liber, sint divortat, fac ce vreau !"

Daciana: "Nu ma marit anul asta!"

La scurt timp dupa discutia cu Victor Ponta ne-a raspuns si Daciana Sirbu, pusa la curent cu "scurgerile de informatii". "Tatal meu e un tip protector, ca orice tata El mai face glume, asa" Intrebata daca exista o legatura intre ea si Ponta, raspunsul a venit imediat: "Unu: nu ma marit anul acesta. Doi: nu vreau sa comentez despre viata mea privata. Am impartit viata mea personala cu atita lume incit nici eu nu mai stiu cu cine sint".
Despre relatia dintre cei doi se vorbeste inca din 2001, pe cind Ponta devenea presedintele Tineretului Social Democrat, iar Daciana secretar general. Gurile rele spun ca Adrian Nastase le-a reprosat ca se afisau impreuna, adesea imprudent, si ca alimentau zvonurile privind o legatura extraconjugala. Pe atunci Ponta era casatorit, iar sotia lui, Roxana, tocmai nascuse un copil. Daciana a avut, potrivit presei din ultimii ani, mai multe relatii. S-a vorbit despre o legatura cu jurnalistul Robert Turcescu , dar si, mai recent, de o iminenta casatorie cu Alin Bobeanu, voleibalist la Dinamo si fratele deputatului PSD Razvan Bobeanu.
In octombrie 2005, Daciana si Alin Bobeanu au botezat impreuna o fetita. "Ma bucur ca eu si Alin vom fi nasi. Voi boteza copii, pentru ca imi plac foarte mult si pentru ca si eu vreau sa am copii cind ma voi casatori", declara Daciana Sirbu, pe 21 octombrie, unei publicatii din Pitesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea