Social

Daca Lia Roberts se va decide, atunci va deveni presedintele Romaniei

Strategul politic american Dick Morris a prezentat, ieri, rezultatele sondajului CURS realizat in perioada 21-26 ianuarie, care o crediteaza pe Lia Roberts cu 10 la suta din optiuni pentru fotoliul prezidential.

"Daca Lia Roberts se va decide, atunci va deveni presedintele Romaniei", a afirmat Morris, recunoscand ca un numar mare de procente au fost "rupte" de la Stolojan. Intrebat despre faptul ca Roberts este considerata un " iepure " al PSD, Morris a afirmat ca Stolojan nu poate sa-l invinga pe Adrian Nastase, insa "Roberts poate obtine mai multe locuri decat Stolojan. E un iepure pe cinste!".

Sondajul dat publicitatii nu ofera nici un procent privind notorietatea candidatului, ci doar ca 30 la suta din repondenti considera ca nivelul coruptiei la nivelul Guvernului a crescut foarte mult, iar 26 la suta considera ca a crescut putin. In acelasi sondaj se mai arata ca 53 la suta din cei chestionati considera ca exista un nivel foarte ridicat al coruptiei in Guvern, care afecteaza pensionarii (64%), invatamantul (70%), sistemul sanitar (75%), bugetul pentru locurile de munca (73%). Odata identificata aceasta situatie, rationamentul lui Dick Morris este de a o asocia pe Lia Roberts cu aceasta nemultumire, prezentand-o ca o persoana care duce o "cruciada" impotriva coruptiei.

Despre cine va fi numit premier in ipoteza unei victorii sau care este suma pentru campania electorala nu se cunoaste nimic. Cert este faptul ca seful campaniei electorale va fi Victor Gaetan, despre care se spune ca PSD ii este profund indatorat pentru afirmatiile sale potrivit carora Regele Mihai a fost implicat in furtul unor tablouri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea