Social

#caz cutremurator #deces #copil #elev #lesin #scoala

Cutremurator! Un elev de 10 ani a lesinat in timpul orei si a murit

Caz socant la o scoala din Ploiesti. Un elev de 10 ani, care studia la Scoala sfanta Vineri, in clasa a II-a, a lesinat marti, in timpul cursurilor.

 

Echipajul ajuns la fata locului i-a aplicat manevre de resuscitare si apoi l-a transportat la spital, unde, din pacate, a decedat.

"La data de 16 februarie a.c., in jurul orei 11:00, politistii Sectiei de Politie nr.1 Ploiesti au fost sesizati cu privire la faptul ca, la o unitate de invatamant din Ploiesti, un elev de clasa a II-a, un baiat in varsta de 10 ani, ar fi lesinat in timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulantei, fiind efectuate manevre de resuscitare. Baiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. La fata locului s-a deplasat si o echipa operativa din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetarii la fata locului. Din nefericire, copilul a decedat la spital", informeaza IPJ Prahova, potrivit realitatea.net. 

Politia a deschis o ancheta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea