Social

#cazuri similare #bebelus suceava #bebelus inecat botez #povesti cutremuratoare

Cutremurator! Bebelusul unui cunoscut jurnalist era sa moara inecat in timpul botezului! „Mi-am salvat copilul de la inec”

Cazul bebelusului inecat la Suceava, in timpul botezului, nu este singular. De-a lungul timpului, aceasta practica barbara de a scufunda bebelusul complet in cristalnita a luat viata mai multor copii.

 

Un jurnalist cunoscut, Ionut Tudorica, redactor sef adjunct la Economica.net, povesteste ca a trecut printr-o experienta similara in timp ce-si boteza copilul. Din fericire, a avut prezenta de spirit si a reusit sa-l salveze pe micut.

Intamplarea s-a petrecut intr-o biserica din Bucuresti, cartierul Turda. Inainte de a avea loc botezul, preotul a promos ca nu va scufunda copilul complet, insa nu s-a tinut de cuvant, iar urmarile au fost tragice.

Marturiile jurnalistului, din timpul botezului, sunt cutremuratoare!

"Copilul meu cel mic, Andrei, urma sa fie botezat la o biserica din cartierul Turda al Bucurestilor. Mama lui s-a ocupat de toate oficiile si i-am sugerat sa-i sugereze popii sa nu-l scufunde la botez. Ca botezat esti cu apa, nu cu scufundare.

Zis si facut. Ajungem in ziua cu pricina, popa promitandu-i femeii ca nu se va intampla asta.

Si-l scufunda, frate. Moment incare l-am injurat. Nu mai tin minte exact ce i-am zis, dar a fost ceva de genul "de ce mortii ma-tii ai facut asta?". Moment in care asistenta a ramas consternata. Familia fetii fiind chiar uimita peste masura ca l-am injurat pe popa in biserica.

Il scoate din cristelnita si femeile se duc la masa sa-l imbrace. Au trecut cateva secunde de liniste (totala) si m-am dus intre ele si le-am dat la o parte.

- Ba, voi nu vedeti ca nu mai respira??

Si l-am luat de pe masa si l-am intors invers si am inceput sa-l bat pe spate pana a inceput sa planga, in sfarsit.

Imi venea sa-l omor pe popa, care intre timp disparuse din incapere.

Asta e povestea. La botez mi-am salvat copilul de la inec. Dupa ce popa promisese ca nu va face aia.

Obiceiul asta trebuie sa inceteze. Sa fie schimbat. Adica, au schimbat Tatal Nostru, ca nu suna bine "si nu ne duce pe noi in ispita" si nu se poate schimba asta?”, a povestit Ionut Tudorica pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea