Social

#cutremur puternic #magnitudine cutremur #cutremur #cutremur grecia

Cutremur puternic in Grecia. S-a simtit si in Romania

Un cutremur puternic s-a produs miercuri in Grecia. Seismul a avut magnitudinea de 6,2 grade pe scare Richter si a fost resimtit si in Atena, situată la aproape 250 de kilometri distanţă, transmite Mediafax. Alte surse indica faptul ca seismul ar fi avut o magnitudine de 6,9 grade.

Institutul Național de Cercetare pentru Fizica Pământului susține că seismul s-a produs miercuri la ora 12:16:12 (ora locală a României), în Grecia, la adâncimea de 30 kilometri.

Cutremurul s-a produs la 119 kilometri SV de Thessaloniki, 176 kilometri N de Patra, 248 kilometri S de Skopje, 248 kilometri NV de Piraeus, 249 kilometri NV de Athens, 252 kilometri SE de Tirana și 288 kilometri SE de Prizren.

Cutremurul a fost atat de puternic incat s-a resimtit in toata regiunea Balcanilor, inclusiv in sudul extrem al Romaniei.

Mai multe replici ale seismului, cu magnitudine redusa, au fost inregistrate in ultimele zeci de minute. Nu au fost raportate victime omenesti sau pagube materiale semnificative.

 

Sursa foto: cotidianul.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea