Social

#cutremur bucuresti #cutremur

Cutremur neobisnuit in apropiere de Capitala

Un cutremur s-a produs duminica dimineata, in apropiere de Capitala. Seismul a avut magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter si s-a produs in apropiere de Capitala, in judetul Giurgiu.

Cutremurul a avut loc la ora 05:51, epicentrul fiind localizat la 44 de kilometri de Bucuresti, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs la o adâncime de numai 2 kilometri, in apropierea urmatoarelor orase: 42 km Nord-Est de Ruse, 44 km Sud-Est de Bucuresti, 100 km Sud de Ploiesti, 148 km Sud-Est de Pitesti, 156 km Nord-Vest de Varna si 179 km Vest de Constanta.

Un alt cutremur de aproximativ 3 grade s-a produs in România pe 29 septembrie, in zona Vrancea. Seismul respectiv a avut magnitudinea de 3,2, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP). El s-a produs la ora 07:35.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea