Social

#cutremur #magnitudine # cutremur vrancea #cutremur bucuresti

Cutremur de 5,5 grade. Posibile replici

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 4.37, în Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului. Potrivit directorului ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de până în 4 grade. Un alt cutremur în zona Vrancea, de 2,7 grade pe scara Richter, s-a produs duminică, la ora 8.10.

Cutremurul din 6 octombrie s-a produs la o adâncime de 134 de kilometri, fiind simţit şi la Bucureşti. Potrivit directorului ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de până în 4 grade, relateaza Mediafax.

Cutremurul s-a produs la 40 de kilometri de Covasna, la 46 de kilometri de Focşani, la 47 de kilometri de Râmnicu Sărat, la 52 de kilometri de Târgu Secuiesc şi la 55 de kilometri de Mărăşeşti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea