Social

#csibi istvan #arest #tribunalul bucuresti #curtea de apel #procurori #magistrati #afaceri #inselaciune #delapidare #evaziune fiscala

Curtea de Apel va decide daca Csibi Istvan va scapa sau nu de arest

Cu toate ca magistratii Tribunalului Bucuresti l-au scapat de arest pe omul de afaceri Csibi Istvan cu obligarea acestuia de a nu parasi tara, procurorii vor face recurs, decizia finala apartinand, in acest fel, Curtii de Apel.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism i-au trimis in judecata pe membrii unui grup de criminalitate organizata, format din 18 persoane, fondat si condus de Csibi Istvan, grup care si-a desfasurat activitatea infractionala in perioada 1998- 2004.

Din materialul probator rezulta ca, in perioada de referinta, inculpatul Csibi Istvan i-a determinat pe ceilalti membri ai gruparii - desemnati administratori la societati satelit din grupul "Neptun" - sa comita o serie de infractiuni grave, precum inselaciune, delapidare, evaziune fiscala, spalare de bani, care au condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma totala de aproximativ 400 miliarde de lei vechi.

La termenul de joi al procesului de la Tribunalul Bucuresti in care este judecat omul de afaceri, judecatoarea Simona Iordanescu a spus ca este nemultumita pentru ca un Complet de judecata de la Tribunal i-a respins cererea de abtinere in dosarul Csibi Istvan, in care omul de afaceri este acuzat de infractiuni grave.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea