Social

#audieri tribunal bucuresti #dosar tiriac junior #cocaina vip

Curtea de Apel nu a reusit sa audieze toate casetele in dosarul lui Tiriac Jr.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au audiat, marti, doar trei din cele sase casete audio depuse ca probe de procurori in procesul in care Ion Alexandru Tiriac este judecat pentru consum de droguri si punere la dispozitie a locuintei in vederea consumului de droguri de mare risc.

Instanta a constatat ca pentru celelalte trei casete procurorii nu au depus la dosar procese verbale cu transcrierea convorbirilor, informeaza Agerpres.

Instanta a solicitat Parchetului General ca, pana la urmatorul termen din 26 ianuarie, sa depuna la dosar toate procesele verbale ale casetelor, pentru a putea fi identificate persoanele care apar in inregistrari.

De asemenea, CAB a cerut Parchetului sa indice motivele pentru care solicita reaudierea lui ion tiriac jr. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au admis, pe 28 mai 2008, recursul procurorilor si au trimis spre rejudecare, la CAB , dosarul lui Ion Alexandru Tiriac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea