Social

#parinti #copii #training #curs #comportament #program

Cursuri care ii invata pe parinti sa-si creasca copiii

Daca in alte state cursurile care ii invata pe parinti cum sa-si inteleaga mai bine copiii sunt ceva obisnuit, in Romania exista un singur centru de parenting la nivel national, care activeaza in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

Trainingul Parintilor Eficace a fost implementat in SUA in urma cu 46 de ani si a fost adoptat de zeci de tari din lume. Unele dintre aceste tari au oameni specializati numai pe parenting, care au ajuns instructori pentru personalul care va preda cursurile. Romanii care vor sustine aceste lectii au invatat meserie chiar de la trainerii americani, informeaza Gandul.

In cadrul cursului, parintii sunt invatati sa isi asculte copiii, sa-i inteleaga si sa rezolve problemele astfel incat micutii sa inteleaga ce au facut si de ce nu a fost bine. De exemplu, daca un parinte isi ia copilul la cumparaturi si acesta incepe sa ceara toate jucariile din magazin, trainerii spun ca aceasta problema trebuie rezolvata de acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea