Social

Cursa pentru Primaria Cluj

Partidul Democrat-Liberal si Partidul Noua Generatie si-au anuntat candidatii pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, la sfirsitul saptaminii trecute: Emil Boc si Ionut Tene. In vreme ce UDMR, PRM si PNTCD si-au anuntat candidatii inca din iarna, PNL si PSD nu au facut-o inca.

Clujul, capitala economicaInca doua nume au fost lansate oficial in cursa pentru primarie la sfirsitul saptaminii trecute. Daca primul, actualul primar Emil Boc, reprezenta practic o certitudine , celalalt este „surpriza“ promisa de PNG, respectiv Ionut Tene, subordonat al actualului primar. Lista candidatilor, cu cinci nume devenite aproape sigure, se afla, totusi, in asteptarea altor doi actori politici: candidatul liberal si cel social-demo-crat.

Actualul primar, Emil Boc, si-a anuntat candidatura in cadrul unei vizite de lucru pe santierul cartierului Oser, unul dintre proiectele majore ale Primariei, iar declaratiile sale au avut ca tema centrala „continuarea proiectelor incepute“ si transformarea „capitalei Ardealului“ intr-o „ capitala economica a Romaniei“. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea