Social

#curatenie si igiena #curatenie #igiena

Curatenie si igiena - Foloseste solutii profesionale pentru afacerea ta!

Daca te afli pe drumul antreprenoriatului, deja stii ca succesul afaceri tale depinde foarte mult si de modul in care alegi sa organizezi si sa gestionezi intretinerea, curatenia si igienizarea spatilor tale. Unul dintre domeniile in care aceste aspecte sunt esentiale, este cel alimentar. Astfel, fie ca administrezi un restaurant, un laborator de coferarie sau o cafenea, o fabrica de mezeluri sau o macelarie, procurarea celor mai bune produse de curatenie si igiena va reprezenta un punct cheie in dinamica afaceri tale. SANO, aliatul tau in curatarea si igienizarea spatiului de lucru

 

Afacerea ta in domeniul alimentar presupune o organizare foarte exacta a spatiilor de lucru, de la  stabilirea destinatiilor exacte pentru fiecare arie, pâna la ariile in care vei depozita sau desface produsul finit. Astfel, una dintre zonele  cu rol esential in desfasurarea activitatii afacerii tale, va fi reprezentata de bucataria profesionala sau de laboratorul de lucru. O bucatarie profesionala presupune existenta si folosirea permanenta a aragazelor de capacitate mare, a cuptoarelor performante si a aparaturii specifice. Oricare dintre acestea, pentru a nu se transforma intr-un inamic al ingredientelor si produselor alimentare cu care intra in contact, necesita o curatare regulata si temeinica. In acest sens, SANO iti vine in ajutor cu o gama foarte ampla de produse de curatat, detergenti, solutii de degresare, bureti de vase si alte accesorii specifice, ajutându-te sa pastrezi zona de lucru curata si igienizata.

Curatarea inoxului din bucataria profesionala

Inoxul este din ce in ce mai des adoptat in spatiile destinate manevrarii ingredientelor alimentare, fiind un aliaj cu o rezistenta foarte mare in fata coroziunii,  dur, care nu se sparge si nu se taie. De asemenea, inoxul adoptat intr-o bucatarie profesionala va defavoriza dezvoltarea bacteriilor. Intr-un spatiu de lucru profesional din domeniul alimentar, se vor gasi mese de lucru din inox, blaturi, recipiente, aparatura si ustensile de lucru, precum si instalatii  din inox, astfel ca o solutie curatat inox va fi intotdeauna necesara igienizarii unui spatiu cu acesta destinatie. Detergentii de vase si de bucatarie destinati strict curatarii si intretinerii inoxului, te vor ajuta sa mentii spatiul bacatariei mereu curat, sigur si igienizat, actionând rapid asupra petelor, urmelor de preparate, arsurilor si grasimii.

Igienizarea punctelor sanitare

O unitate care prepara produse alimentare, trebuie sa ofere lucratorilor puncte sanitare utilate si dotate cu toate facilitatile necesare unei igienizari corecte si sigure, limitând considerabil riscul infestarii produselor cu care acestia vor intra in contact. Astfel, toaletele si vestiarele vor fi foarte clar delimitate, li se va trasa destinatia exacta si vor fi dotate cu toate accesoriile  specifice. Un capac wc cu folie unica folosinta va reprezenta cea mai buna alegere atunci când vrei sa mentii spatiul punctelor sanitare curate si igienizate, dar si când doresti sa oferi confort si siguranta angajatilor tai. Un punct sanitar dotat cu modele moderne de capace automate pentru toalete, prevazute cu folii de unica folosinta, va deveni un loc sigur, care va limita riscul de dezvoltare al mediilor bacteriene.  Aceste accesorii pentru toalete isi vor gasi utilitatea si in cazul in care unitatea ta detine puncte de servire, acestea fiind obligatoriu sa puna la dispozitia clientilor puncte sanitare curate si igienizate, dotate cu toate facilitatile necesare, de la functionarea instalatiei pe baza de senzori, pâna la foliile de unica folosinta pentru toalete.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea