Social

#incaltaminte #cosmetice #haine #romani #taxe #cumparaturi online

Topul cumparaturilor online efectuate de romani

Romanii au devenit din ce in ce mai interesati de cumparaturile online, iar in ultima vreme retailerii au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor.

Cei mai multi romani (43%) folosesc internetul pentru a-si achita facturile la utilitati, impozitele si taxele.

Pe locul al doilea in topul cumparaturilor pe care le fac romanii online se numara produsele de imbracaminte si incaltaminte, care sunt achizitionate de 37% din romani. Totodata, potrivit ultimelor statistici, peste 1 milion de romani au conturi pe site-urile care au reduceri la haine si incaltaminte.

In preferintele cumparaturilor online ale romanilor se numara si produsele electrocasnice, care sunt cumparate de 37% din utilizatorii romani de internet. Acestea sunt urmate de produsele cosmetice, care sunt achizitionate de 34% din romani.

De asemenea, foarte multi romani isi achizitioneaza de pe internet carti, reviste, jocuri, bilete la concerte sau spectacole si bilete de avion. La fel de cautate sunt si produsele alimentare, cele sportive, muzica si filme.

Sursa foto: thedrum.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea