Social

Cumparaturile de la birou economisesc bani

Un tur prin magazinele virtuale de imbracaminte este o metoda perfecta de a castiga timp, iar preturile sunt, in unele cazuri, mai mici decat in cele clasice.

Comandarea hainelor dintr-un catalog prin intermediul e-mailului sau prin posta reprezinta cea mai buna solutie de a scapa de aglomeratia din magazine. Mai ales ca o astfel de metoda poate fi utilizata atat de la birou, cat si de acasa.

Aceasta forma de a face cumparaturi este visul devenit realitate al oricarui barbat ingrozit la gandul ca trebuie sa piarda cateva ore proband haine in diverse magazine, dar si al femeilor care pot gasi toate articolele vestimentare in acelasi loc.

Plata se face in momentul livrarii coletului la domiciliu. Daca va razganditi, puteti returna hainele comandate, suportand cheltuielile postale de restituire a marfii. Preturile de achizitie sunt, in unele cazuri, ceva mai mici decat cele afisate in magazine.

Astfel, costul unei bluze variaza intre 30 si 200 lei, o pereche de pantaloni intre 70 si 170 lei, iar o fusta intre 60 si 170 lei. In cazul barbatilor, pretul unei camasi variaza intre 30si 140 lei, cel al unui tricou este cuprins intre 40 si 200 lei, in timp ce un sacou costa intre 200 si 500 de lei.

Restituirea hainelor comandate se face fara penalitati pentru comparator, in ambalajul original, avand etichetele nerupte si talonul de retur. Pentru mai multa siguranta, este bine ca firma la care apelati pentru a comanda haine sa fie una cunoscuta.

Atentie la marimile din cataloage!

„Am comandat pentru prima data haine dupa un astfel de catalog acum un an. Nu am timp sa merg prin magazine, deoarece ziua sunt la serviciu, iar in weekend nu vreau sa pierd timpul la cumparaturi. Petrec foarte mult timp in fata calculatorului, asa ca imi este mult mai usor sa intru pe site-uri cu imbracaminte si sa comand ce imi place, plus ca primesc coletul acasa", ne-a explicat Andreea F., o tanara de 25 de ani din Capitala.

Unul dintre cataloagele care permite comanda prin posta sau pe internet este OTTO. Produsele prezentate sunt realizate conform marimilor germane si britanice, care sunt cu un numar mai mic decat masura romaneasca.

Astfel, in situatia in care purtati masura 38, trebuie sa comandati marimea 36. Quelle - un alt catalog, prezinta pe langa haine si accesorii pentru locuinta si gradina, sau aparate electrocasnice . Livrarea se face la domiciliu, in termen de maximum 30 de zile.

TaraFashion este un site destinat exclusiv femeilor, prezentand creatii vestimentare care pot fi livrate atat in tara, cat si in strainatate. In functie de modalitatea de transport aleasa ( curier rapid sau posta) si de adresa, durata livrarii variaza intre 24 de ore si doua-sapte zile lucratoare .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea