Social

#ochi #piele #portrete #transformari #infatisare #genetician

Cum vor arata oamenii peste 100.000 de ani

Cercetatorii britanici au realizat recent cateva portrete care infatiseaza evolutia rasei umane in urmatorii 100.000 de ani. Cele mai mari transformari pe care le vor suferi oamenii vor fi in zona capului, care va avea dimensiuni mult mai mari, dar modificari importante vor in ceea ce priveste ochii.

Acest experiment a fost realizat de cercetatoarea Nickolay Lamm si de un genetician, care au realizat portrete ale oamenilor de peste 20.000, 60.000 si 100.000 de ani.




Astfel, peste 20.000 de ani, oamenii vor avea capete mult mai mari, din cauza cresterii dimensiunii creierului. De asemenea, cercetatorii au aratat ca ochii acestora vor avea lentile de comunicare, un fel de versiune mult mai performanta a "Google Glass".



Cu trecerea timpului, peste 100.000 de ani, transformarile fetelor oamenilor vor fi si mai radicale. Ochii acestora se vor mari mai mult, pielea lor va deveni mai pigmentata, iar capul va lua proportii si mai mari.



Sursa foto: exclusiv.enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea