Social

#vemea in weekend #alegeri parlamentare 2008

Cum va fi vremea in weekend-ul de alegeri?

Vremea va fi mai calda, in ziua de duminica, decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, valorile maxime ale temperaturii incadrandu-se intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre minus 5 si plus 7 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei.

Cerul va fi temporar noros, iar in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, dar si in Transilvania, va fi ceata dimineata, care va persista in depresiuni la primele ore, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Dupa ziua predominant frumoasa, noaptea cerul va prezenta unele innorari in Banat, Crisana si Maramures, unde vor fi conditii de ploaie slaba.

De asemenea, vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, in Campia de Vest si la munte. Temperaturile cele mai scazute se vor inregistra in depresiuni, unde este polul frigului la noi.

In Capitala, duminica vor fi innorari temporare, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 1- 2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

In cursul zilei de sambata, cerul va fi mai mult noros si va ploua in majoritatea regiunilor. La munte, dar si in zonele de deal la primele ore ale diminetii, trecator , precipitatiile vor fi mixte.

Sambata noaptea, cerul va fi temporar noros, izolat va mai ploua in nord si est, dar in zonele joase se va forma ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari locale la munte, in Campia de Vest, Dobrogea si Moldova.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre minus 3 si plus 5 grade, usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si, temporar, va ploua in cursul zilei de sambata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5 - 6 grade, iar cea minima de 1 - 2 grade. Spre sfarsitul noptii vor fi conditii de ceata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea