Social

#vreme calda #ceata #precipitatii #prognoza #ninsoare

Cum va fi vremea in weekend

Meteorologii anunta pentru acest sfarsit de saptamana valori termice normale pentru aceasta data, maximele termice putand ajunge in unele zone si la 7 grade Celsius. In cursul zilei de maine vor fi innorari temporare si izolat se vor inregistra ninsori slabe, mai ales in zonele montane.


Noaptea, vor fi precipitatii mixte si conditii de polei in sudul si sud-vestul tarii. Temperaturile minime se vor situa intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Maximele termice vor varia intre -1 si 7 grade. In zonele joase din estul, centrul si sudul Romaniei vor fi conditii de ceata.

In cursul zilei de duminica, vor cadea temporar precipitatii, mixte in sud-estul tarii, si predominant sub forma de ninsoare in vest si sud-est. Spre seara si noaptea, aria precipitatiilor se va extinde si in celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor varia, in general, intre -6 si 4 grade, in timp ce maximele termice vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Sursa foto: modernism.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea