Social

#vreme #munte #precipitatii #ninsori #deal

Cum va fi vremea in weekend

Sfarsitul de saptamana aduce o vreme rece, cu precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare si cu maxime termice ce nu vor depasi 9 grade Celsius.

Ziua de sambata va fi rece. Cerul se va innora, mai ales spre seara si in cursul noptii, cand se vor inregistra precipitatii, indeosebi sub forma de ninsoare in nordul, centrul si vestul Romaniei. Ninsori vor fi si in zonele de deal si de munte, unde cantitatile vor fi mai insemnate.

In zona de sud vor predomina ploile si vor fi conditii de polei. In cursul diminetii vor fi conditii de ceata in zonele joase. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele maxime se vor situa intre -5 grade (in depresiuni) si 8 grade (pe litoral).

In cursul zilei de duminica, vremea va fi in general inchisa. In nord, vest si in zonele montane vor predomina ninsorile, precipitatii mixte se vor inregistra in centru, iar in restul teritoriului precipitatiile vor fi sub forma de ploaie.

Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 5 grade, mai ridicate pe litoral. Maximele termice vor creste fata de ziua anterioara si vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, mai ridicate in zona de sud-est.

Sursa foto: bzf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea