Social

#meteo #week-end #starea vremii #vremea #prognoza meteo # vremea week-end

Cum va fi vremea in weekend (3-4 noiembrie 2012)

Weekend-ul 3-4 noiembrie 2012 aduce in Romania o vreme calda pentru aceasta perioada a anului, cu maxime termice ce pot ajunge in unele regiuni si la 21 de grade Celsius.

Sambata, cerul va fi variabil, cu innorari si ceata noaptea si dimineata in zonele joase.Temperaturile maxime vor varia intre 11 si 21 de grade. Minimele termice se vor situa intre 0 si 12 grade. In depresiuni, temperaturile minime vor ajunge la -4 grade.

Duminica, vremea se mentine calda, cu valori termice superioare celor obisnuite in prima parte a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul si nord-vestul tarii, unde vor fi precipitatii slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zonele montane.

Maximele termice se vor situa intre 13 si 21 de grade, in timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni, unde pot ajunge la -3 grade. Meteorologii avertizeaza ca in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea