Social

#vremea weekend #vremea bucuresti #meteo #vremea

Cum va fi vremea in weekend (28-29 iulie 2012)

Vremea continua sa fie calduroasa si in acest sfarsit de saptamana cu temperaturi maxime care pot ajunge la 38-39 de grade.

Sambata, vremea va fi caniculara in regiunile extracarpatice si in cele centrale, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice si in zona montana, unde pe arii restranse vor mai fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare pe litoral si in delta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29-30 de grade in Dealurile de Vest si 38 de grade in sud-est. Minimele se vor situa intre 10 grade in depresiuni si 26 de grade in Delta Dunarii si pe litoral.

Duminica, vremea ramane calduroasa, caniculara in Muntenia, Moldova, Dobrogea si Oltenia si local in Transilvania si Banat. Cerul va prezenta innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, in vest, nord-vest si la munte unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 de grade in Dealurile de Vest si 39 de grade in regiunile estice si sud-estice, iar cele minime se vor situa intre 12 grade in depresiuni si 26 de grade in Delta Dunarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea