Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend (25-26 august 2012)

Ultimul weekend al lunii august aduce vreme extrem de calduroasa in toata tara, cu disconfort termic accentuat si cu maxime termice care pot depasi 40 de grade.

Sambata, vremea va fi caniculara, cu disconfort termic in toate regiunile. Cerul va fi mai mult senin, dar cu unele innorari dupa-amiaza la munte, unde vor fi conditii de ploi slabe.

Maximele termice vor fi de la 29-31 de grade pe litoralul Marii Negre, pana la 42 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse intre 11-12 grade (in depresiuni) si 27-28 de grade (in Dealurile de Vest).

Vremea va continua sa fie caniculara si duminica. Cerul va fi variabil si pe arii restranse, dupa-amiaza si seara, in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte, vor fi averse, descarcari electrice si izolat, posibil, grindina.

Spre sfarsitul zilei, nebulozitatea se va accentua treptat in nord-vestul si vestul Romaniei. Vantul va fi slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana. Izolat, in timpul ploilor, va avea aspect de vijelie.

Temperaturile maxime vor fi de 32-40 de grade. Minimele termice se vor situa intre 15 si 25 de grade, valori mai scazute inregistrandu-se in depresiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea