Social

#precipitatii #ninsoare blocaj #incalzire #prognoza

Cum va fi vremea in weekend

Sfarsitul de saptamana aduce precipitatii in majoritatea regiunilor tarii si maxime termice ce pot ajunge in unele cazuri la 13 grade Celsius. In cursul zilei de maine, vremea se va raci in cea mai mare parte a Romaniei. In timpul zilei, va ninge in Crisana, Banat, Maramures, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei si in zona de munte. In sudul si sud-estul tarii, local vor cadea precipitatii mixte.


Vantul va sufla cu viteze mai mari la munte, unde va viscoli sau spulbera zapada. Minimele termice vor varia intre -10 si 0 grade, in timp ce valorile maxime se vor situa intre -4 si 4 grade, mai ridicate in zona Dobrogei.

Duminica, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. In nord si vest, cerul va fi noros si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie. In zona montana, la altitudini mari, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase, local va fi ceata.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade (nordul Moldovei) si 13 grade (sudul Banatului). Temperaturile minime vor avea valori cuprinse intre -5 si 5 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea