Social

#meteo #starea vremii #vremea #temperaturi # vremea in weekend

Cum va fi vremea in weekend

Instabilitatea atmosferica va deveni tot mai accentuata in acest sfarsit de saptamana in toata tara, chiar daca vremea se pastreaza calda, cu temperaturi ce urca pana la 29 grade Celsius.

In Bucuresti, ziua de vineri se anunta calda, cu innorari in prima parte a zilei si inspre seara, cand sunt posibile averse. Temperaturile vor urca pana la valoarea de 27-28 grade Celsius.

In restul tarii, temperaturile vor creste usor, insa instabilitatea atmosferica se va accentua in regiunile vestice si sud-vestice unde spre seara vor fi averse insotite de tunete, fulgere si rafale de vant. Cantitatile de apa pot depasi local 25 litri/mp. Sunt prezente si conditii de grindina, cu precadere in zona Carpatilor Occidentali.

Temperaturile maxime ale zilei de vineri se vor situa in intervalul 20-22 grade Celsius (pe litoral) si 29 grade Celsius in Lunca Dunarii.

Zilele de sambata si duminica se anunta calduroase, cu temperaturi de vara, aversele fiind insa prezente in zonele de munte si izolat in centrul, nordul si nord-estul tarii.

Temperaturile la nivelul tarii vor fi cuprinse intre 20-21 grade Celsius in depresiuni si 30-31 grade Celsius in extremitatea sudica a teritoriului.

Sursa foto: physicsworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea