Social

#vremea # vremea week-end # vreme la mare

Cum va fi vremea in weekend

Weekend-ul va aduce vreme frumoasa in majoritatea regiunilor tarii, anunta realitatea.net.

Vineri vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari, mai acentuate ziua si in prima parte a noptii, in sud-vestul si sudul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice . Temperaturile maxime vor fi de 23-29 de grade, iar cele minime de 9-19 grade.

Pe litoral va fi vreme insorita. Temperatura maxima va fi de 27 grade, iar cea minima de 18-19 grade. Apa marii va fi foarte calda (26 grade).

Sambata vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat ploi slabe in sud-vestul, nord-vestul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade.

O zi placuta de vara va fi si la mare, cu temperaturi maxime de 27-28 grade si minime de 19-21 grade. Temperatura apei marii va ajunge la 26 grade.

Duminica cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nordice si vestice. Izolat se vor inregistra averse si descarcari electrice. Se vor inregistra temperaturi maxime de 25-33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade.

Pe litoral, vremea va fi predominant frumoasa. Maxima termica va ajunge la 28 de grade, iar minima va fi de 19 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea