Social

#vremea #vreme weekend #temperatura weekend

Cum va fi vremea in weeekend

Weekend-ul aduce temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului, cu maxime termice care pot ajunge la 15-16 grade Celsius.
 

Sambata, 31 martie


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade. Cerul va fi mai mult noros, si mai ales in cursul zilei, va ploua slab , pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii si local in rest . Vantul va continua sa sufle moderat cu intensificari locale in toate regiunile, iar la munte va bate tare.
 

Duminica, 1 aprilie


Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, local in jumatatea sudica a tarii si pe arii mai restranse in rest. In zonele montane se vor inregistra precipitatii mixte.

Ziua, vantul va sufla moderat cu intensificari locale in toate regiunile. Maximele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade. Temperaturile minime vor fi intre -4 si 4 grade, mai coborate in depresiuni. Izolat, vor fi conditii de bruma sau ceata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea