Social

# vremea sarbatori #prognoza meteo #starea vremii #sarbatori #revelion #craciun #meteo #conditii meteo

Cum va fi vremea de Sarbatori! Prognoza meteo pentru decembrie si ianuarie

Meteorologii au facut deja un anunt in care precizeaza ca in a daua jumatate a lunii noiembrie se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare in toata tara, insa in decembrie insa nivelul precipitatiilor va fi sub normalul perioadei. Sansele ca de Craciun sa ninga ca-n povesti sunt destul de mici.

Meteorologii francezi de la Meteo Consult au precizat ca in luna decembrie, in Romania se vor produce invazii de aer polar ce vor scadea temperaturile sub mediul celor normale. Vorbim de episoade de ger in estul Transilvaniei, nordul Moldovei, chiar si sub minus 20 de grade Celsius. In ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor fi sub cele normale, dar cele care vor fi, vor fi mai ales sub formă de ninsoare, inforneaza libertatea.ro.

In luna ianuarie vremea va fi geroasa pe majoritatea continentului european, inclusiv in Romania. Aerul polar va cuprinde nordul, estul, centrul si chiar sudul, sud-estul Europei.  Cele mai scazute temperaturi din Romania se vor situa in estul si nord estul tarii, dar si in celelalte regiuni.

Se vor inregistra precipitatii mai insemnate decat este normal, mai ales in regiunile vestice, sudice, sud-vestice ale Romaniei si va ninge viscolit.

Sursa foto: freelargeimages.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea