Social

Cum supravietuim variatiei in cuplu?

Se spune ca un barbat adevarat «insala» cel putin o data in timpul unei casnicii. Catia Maxim ii provoaca pe toti cititorii blogului sau – Pe canapeaua Catiei (cei actuali dar si pe cei ce abia de acum incolo vor face cunostinta cu ea) – la o discutie deschisa pe acest subiect. In functie de raspunsuri, un psiholog va interveni cu replici de specialitate, mai ales ca in ciuda recunoasterii directe sau a ascunderii adevarului, mai exista o vorba: «Nu-mi da Doamne cat pot duce!». Cat a dus fiecare? - iata o intrebare-dezbatere incitanta, provocatoare, sincera deopotriva pentru domni si pentru doamne.

“Bunica mea considera ca e normal si firesc ca un barbat sa insele in timpul unei casnicii cel putin o data, iar cand suratele ei spuneau ca sotii lor sunt niste sfinti, zambetul ei fermecator parca sugera ca totul e un secret bine ascuns” spune Catia Maxim. “Ce fac insa partenerele lor? Cum reactioneaza ele, atunci cand afla? iata intrebari interesante la care in nici un caz nu se poate oferi o solutie, insa se pot observa modalitati diferite, pe care va invit sa le descoperim impreuna.”

In insemnarea cu acelasi nume, Cum supravietuim variatiei in cuplu?, Catia Maxim aduce in discutie situatia a 3 cupluri celebre: Mioara si Petre Roman, Madalin si Adriana Voicu si Bill si Hillary Clinton. Asadar trei cupluri si toate din politica. Trei optiuni diferite: divort, separare , supravietuire.

Tu ce ai de spus? Ce experiente te-au marcat? Ce ai face? Cum ai supravietuit sau cum au supravietuit prietenii, rudele aflate in situatii asemanatoare? Catia Maxim va provoaca la discutie si va asteapta pe blog!

Inca un pas  este un roman atipic despre casatorie, infidelitate , sex si iubire aparut la Editura echinox din Cluj. O poveste despre o situatie ce se naste  in viata multor cupluri: infidelitatea. El, sotul, este atras de o alta femeie. Inca un pas  este o poveste despre noi toti. O carte totusi optimista.

Cu Inca un pas, Catia Maxim debuteaza ca autor in Romania. Descopera la anii maturitatii ca ii place sa scrie. Nascuta in Bucuresti, absolventa a facultatii de litere, a fost cativa ani profesor de limba romana, dupa care a parasit invatamantul. A lucrat la o editura pentru copii, la corectura, apoi in cadrul redactiei. 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea