Social

#trafic #dn1 #artere principale #autostrazi

Cum se desfasoara traficul in tara?

Desi nu au existat inca blocaje majore, efectivele de politie rutiera au fost suplimentate, insa, preventiv, pentru a dirija, in cazul in care este nevoie, circulatia. Potrivit centrului Infotrafic, la aceasta ora circulatia se desfasoara normal pe toate drumurile nationale si pe cele doua autostrazi, neexistand probleme de fluenta pe nicio artera importanta din tara.

Este insa posibil ca incepand de acum si pana catre seara, traficul sa se aglomereze pe DN1, pe Valea Prahovei . Politia le recomanda coducatorilor auto sa aleaga una din cele doua rute alternative pe care se poate circula daca traficul se va aglomera pe DN1: DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti - valenii de munte - Cheia - Sacele - Brasov si DN 7 Bucuresti - Baldana si in continuare DN 71 Baldana - Targoviste - Sinaia.

De asemenea, conducatorii auto sunt sfatuiti sa-si sporeasca prudenta pe toata durata deplasarii, sa circule cu viteza legala, adaptata permanent conditiilor de drum si trafic, sa nu se lanseze in efectuarea manevrelor de depasire decat dupa o temeinica asigurare si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de vehiculul din fata, in asa fel incat la nevoie oprirea sa se poata face in siguranta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea