Social

#refugiata ucreaineana #destramare familie #sotie #gazda

Cum se apara refugiata ucraineana, acuzata ca a destramat o familie care o primise in gazda. "A fost vina sotiei lui"

 

O femeie din Marea Britanie a fost parasita de partenerul sau pentru refugiata ucraineana pe care a primit-o in casa. Aceasta a ramas singura cu doi copii.

Stirea a facut inconjurul internetului si multi i-au judecat aspru pe refugiata si pe barbatul infidel, fiind empatici cu femeia care a ramas si singura, si cu doi copii.

Sofiia Karkadym, in varsta 22 de ani, este acum intr-o relatie cu Tony Garnett, 29 de ani, care si-a parasit sotia, pe Lorna, la doar 10 zile dupa ce acestia au primit-o in casa lor. Refugiata ucraineana se apara si spune ca nu a avut nicio vina pentru despartirea celor doi concubini.

Ba, mai mult, crede ca femeia care a primit-o in casa este de vina pentru tot, adaugand ca este „cu doua fete”.  „Eu nu distrug case. Nu m-am gandit sau nu am planuit sa intru in casa lor si sa-l iau pe Tony de la Lorna. Nu mi-a trecut niciodata prin cap. Mi-a placut familia. Am petrecut mult timp cu Lorna si am incercat sa o ajut. Dar ea avea doua fete.

Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur si simplu ne-au impins pe mine si pe Tony sa ne apropiem. Ea a creat aceasta situatie sugerand in mod constant ca ceva se intampla atunci cand ea nu era acasa. Deci este vina ei”, a declarat refugiata ucraineana pentru The Sun.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea