Social

#alegere rafturi #rafturi #rafturi magazine

Cum se aleg rafturile pentru magazine?

Cei care intentioneaza sa isi lanseze un magazin, cu siguranta trebuie sa tina cont de anumite aspecte foarte importante, in cazul in care isi doresc ca magazinul lor sa aiba un succes mare.

 

Mai intai de toate, cei care au de gand sa isi deschida magazinul trebuie sa isi studieze foarte bine concurenta, pentru ca in acest fel vor putea sa afle cu ce trebuie sa vina nou pe piata, pentru a atrage cat mai multi clienti.

Apoi vor trebui sa gaseasca furnizori foarte buni, pentru a putea sa cumpere la preturi avantajoase produsele pe care mai apoi le vor vinde, pentru ca doar asa vor putea sa vanda produsele la preturi avantajoase, astfel incat sa poata atrage si clientii spre magazinul lor.

Acestea sunt doar doua aspecte care trebuiesc luate in calcul de catre cei care intentioneaza sa isi deschida un magazin, insa apoi trebuie sa selecteze foarte atent personalul, pentru ca de multe ori clientii sunt atrasi de un anumit magazin, sau evita un anumit magazin doar datorita personalului.

Ei bine, aceste aspecte au o importanta majora, insa la fel de mult conteaza si modul in care marfa va fi expusa pe rafturi in magazin, pentru a putea fi vazuta de catre clienti.

Rafturile au o importanta majora, pentru ca ele trebuie sa sustina marfa, care trebuie sa fie vazuta de catre clienti, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta despre rafturile ideale pentru un magazin.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca intr-un magazin trebuie sa existe cateva rafturi de perete, rafturi care sunt lipite de perete, si pe care sunt expuse tot felul de produse.

Deasemenea, intr-un magazin se mai gasesc si rafturi de colt, care sunt amplasate in colturile magazinului, si pe care sunt deasemenea expuse tot felul de produse pe care magazinul le scoate la vanzare.

In interiorul magazinului se mai pot gasi rafturi de mijloc, care pot sa fie amplasate in mijlocul magazinului, pe doua – trei randuri, in functie de cat de mare este magazinul.

Referitor la paine si la produsele de panificatie, trebuie mentionat faptul ca acestea ar trebui sa le fie expuse clientilor pe rafturi din lemn, in timp ce alte produse pot sa fie expuse pe diferite rafturi metalice.

Atunci cand discutam despre magazine care comercializeaza si fructe si legume, trebuie sa amintim faptul ca pentru depozitarea fructelor si a legumelor, sunt necesare rafturile metalice speciale, care sa poata sa sustina o greutate mare sau foarte mare.

Ei bine, dupa cum se poate observa, rafturile au o importanta deosebita pentru un magazin, asa ca ele trebuiesc alese cu atentie, iar antreprenorii trebuie sa isi cumpere rafturi noi si care sa fie cat mai aspectuoase, pentru ca trebuie sa fim realisti si sa recunoastem faptul ca anumiti clienti isi cumpara produsele de la anumite magazine doar datorita modului in care este amenajat magazinul.

Pe langa rafturi, mai sunt necesare si frigiderele si lazile frigorifice in care sa fie depozitate bauturile racoritoare sau diferite alte produse care trebuie pastrate la temperaturi scazute.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea