Social

# dieta simpla #cum sa slabesti rapid #dieta fructe #fructe de padure #dieta #sanatate

Cum sa slabesti rapid cu fructe de padure

Incerci sa slabesti insa programul nu te lasa sa te ocupi de dieta cum ai dori? Exista o modalitate simpla de a pierde din greutate fara un efort deosebit inlocuind doua gustari ale zilei cu... fructe de padure. 

Studii recente efectuate in Marea Britanie au aratat ca daca inlocuim o gustare dulce cu o porţie de fructe de pădure cu acelaşi conţinut caloric, vom consuma mult mai puţine calorii la următoarea masă, arata femalefirst.co.uk, citat de Mediafax. 

Reducerea caloriilor ar putea duce la o scădere cu circa 500 de grame pe lună a grăsimii corporale sau chiar mai mult, dacă oamenii ar urma şi un program de exerciţii şi ar adopta un regim alimentar sănătos.

 

"Studiul nostru a arătat că o gustare de după-amiază care constă într-un amestec de fructe de pădure scade aportul de energie în timpul cinei. Este o metodă simplă care poate ajuta oamenii să-şi controleze şi să scadă în greutate", a declarat doctorul Lewis James de la School of Sport, Exercise and Health Sciences din cadrul Loughborough University.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea