Social

# dyson # curatare locuinta #curatenie vara #locuinta #curatenie casa

Cum sa iti cureti locuinta inteligent si rapid pe timpul verii: Dyson V15 Detect Absolute iti vine in ajutor

Perioada verii este pentru majoritatea oamenilor un bun prilej pentru planificarea unei vacante, pentru relaxare la plaja si pentru mai mult timp petrecut alaturi de prieteni si familie. Activitatile care ne scot din rutina de zi cu zi sunt de cele mai multe ori  mult mai frecvente vara, iar cele pe care nu le indragim la fel de mult tind sa fie lasate in urma.

 

Una dintre acestea este si curatenia in casa, activitate pe care este important sa o facem atat pentru propriul confort, cat si pentru sanatate, dar pentru care nu reusim sa ne mai facem timp asa cum trebuie.  

De cele mai multe ori, acarienii, microbii sau alergenii gasesc un mediu favorabil intr-o casa cu mult praf si aer inchis. De aceea, curatenia realizata in mod inteligent si regulat este una dintre solutii, iar utilizarea unui aspirator vertical performant ne poate ajuta sa scapam rapid de aceasta grija si sa ne bucuram de timpul liber cat mai mult pe perioada verii!

Dyson V15 Detect Absolute – tot ce ai nevoie pentru curatenie impecabila pe timpul verii

Un aspirator cu performanta ridicata, care functioneaza pe baza unor tehnologii inovatoare este un dispozitiv indispensabil in casa si un aliat de incredere pe termen lung, mai ales atunci cand calitatea produsului este pe masura.

Unul dintre acestea este si aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute, ce poate transforma orice locuinta intr-un spatiu impecabil, fiind dovada vie a curateniei viitorului, datorita tehnologiilor de ultima generatie pe care le incorporeaza.

Dyson V15 Detect Absolute capteaza 99,99% din particulele microscopice si alergeni cu dimensiuni de pana la 0,3 microni, astfel ca praful nu va mai avea nicio scapare, chiar si in acele locuri greu accesibile. Datorita laserului verde integrat in capatul de curatare, sunt usor de identificat acele particulele de praf care de altfel ar fi invizibile cu ochiul liber. Rezultatul? Praful nu mai are nicio sansa, indiferent de suprafata aspirata.

Dispozitivul V15 Detect Absolute de la Dyson ofera o experienta unica de curatare acasa, dispune de pana la 60 de minute de aspirare fara pierderi de putere si are 3 moduri de functionare, ce se pliaza pe nevoia de apirare -  modul Auto permite adaptarea inteligenta, cu un echilibru optim intre putere si timp de functionare; modul ECO asigura timp de functionare mai lung pentru o curatenie mai mare, in timp ce modul Boost este proiectat pentru curatarea scurta, intensiva. Aspiratorul functioneaza pe baza unui motor digital puternic, Hyperdymium de la Dyson, ce se roteste pana la 125.000rpm pentru a aspira praful microscopic si resturile mari.

Mai mult decat atat, aspiratorul ofera utilizatorului posibilitatea de a vedea ce tipuri de particule de praf se ascund in casa si cantitatea acestora, acest lucru fiind posibil datorita ecranului LCD care afiseaza date in timp real si ofera, astfel, dovada stiintifica a ceea ce a fost aspirat.

In ceea ce priveste intretinerea dispozitivului, filtrul si bara periei de curatare cu iluminare pot fi spalate, iar recipientul si accesoriile pot fi curatate prin stergere, pentru a indeparta acumularea de praf si a optimiza functionarea aspiratorului.

Dyson V15 Detect Absolute este dispozitivul perfect pentru curatarea eficienta, rapida si fara batai de cap a locuintei pe perioada verii, iar tehnologia pe care o inglobeaza ofera garantia performantei si fiabilitatii pe termen lung.  

FOTO: dyson.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea