Social

#cupoane de reduceri # cadouri de craciun #economii cadouri de Craciun

Cum sa cheltuiesti mai putini bani pentru cadourile de Craciun

Odata cu Sarbatorile de iarna apar si cheltuielile. Trebuie sa cumperi cadouri pentru toate persoanele dragi, iar acest lucru este un efort financiar destul de mare. Totusi, daca te pregatesti din timp, poti gasi cadouri pentru toti membrii familiei tale la preturi foarte avantajoase. Iata ce trebuie sa faci.

1. Aboneaza-te la newslettere

Poti beneficia de numeroase reduceri daca te abonezi la newsletterele magazinelor. Acestea fac frecvent promotii avantajoase pentru clientii fideli. Poti primi, prin intermediul newsletterelor, cupoane de reduceri pe care sa le folosesti direct in magazine sau chiar pe site-ul online.

2. Urmareste lichidarile de stoc

In perioada Sarbatorilor de iarna, numeroase magazine fac lichidari de stoc pentru a face loc noilor colectii. Astfel, vei putea gasi numeroase cadouri perfecte pentru toti membrii familiei, de la haine pana la gadgeturi si carti.

3. Alatura-te cluburilor

In prezent, mai toate magazinele creeaza in mediul online fan-cluburi. Alatura-te si tu acestora si vei putea beneficia de numeroase oferte avantajoase si chiar de produse speciale, unice, pe care si le pot achizitiona doar membrii cluburilor.

4. Vaneaza cupoanele de reduceri

Cupoanele de reduceri nu sunt oferite doar in mediul online, ci si in diverse reviste si chiar in magazine. Fii viclean si aduna din timp cat mai multe cupoane de reduceri si achizitioneaza-ti timpuriu darurile pentru cei dragi la preturi accesibile. Astfel, vei putea cumpara cadouri mai sofisticate, mult mai ieftine.

5. Foloseste punctele de pe cardurile de fidelitate

Pe langa cupoanele de reduceri, majoritatea magazinelor cauta sa isi fidelizeze cat mai multi clienti. Asadar, acestea iti propun cardurile de fidelitate, pe care poti strange puncte la fiecare produs cumparat. Aceste puncte le poti folosi ulterior pentru a-ti achizitiona alte produse. Asa ca transforma punctele de pe cardurile de fidelitate in cadouri pentru persoanele speciale din viata ta.


Sursa foto: freeyourmindonline.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea