Social

#rucsac dama #rucsac vara #rucsac

Cum sa alegi un rucsac dama potrivit in 4 pasi

Rucsacurile fac parte din garderoba oamenilor activi si mereu pusi pe miscare si este o piesa de neinlocuit. Astazi poti alege un rucsac dama textil, waterproof, pentru scoala, universitate dar si pentru lucru.

De ce este rucsacul atat de versatil si comod

Rucsacurile fac parte din garderoba oamenilor activi si mereu pusi pe miscare si este o piesa de neinlocuit. Astazi poti alege un rucsac dama textil, waterproof, pentru scoala, universitate dar si pentru lucru.

De ce este rucsacul atat de versatil si comod

Pentru noi fetele, rucsacul este ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Daca ai un rucsac dama casual in spate, poti bea cafeau preferata si vorbi la telefon in timp ce cutreieri orasul in lung si in lat. Cu un rucsac nimic nu este imposibil, atat timp cat ai ambele maini libere!

Cum sa alegi rucsacul potrivit

Un rucsac care ti se potriveste va fi piesa fara de care nu vei iesi din casa.

Cand decizi sa iti cumperi unul, ai grija sa atragi atentia la:

  • Scopul rucsacului

De ce ai nevoie de un rucsac? Daca aceasta este o calatorie lunga, atunci, desigur, modelul volumetric este alegerea perfecta. Daca este necesar un rucsac in fiecare zi, atunci poti alege un rucsac mediu cu multe buzunare interioare.

  • Forma rucsacului

Forma este, de asemenea, un factor important. Dreptunghiular, oval sau alta forma?

Life hack: daca vrei sa simti o libertate infinita si usurinta, opteaza pentru un rucsac dragut din tesatura moale. Si nu inceta niciodata sa cauti modele indraznete si combinatii pe care un rucsac feminin le poate completa cu brio.

  • Tesatura rucsacului

Rucsacurile din piele ecologica tocmai au izbucnit in lumea modei si stilului. Designerii vin cu modele atat de sofisticate incat devin un inlocuitor cu drepturi depline pentru gentile de mana. Daca mai devreme nu iti puteai imagina negocieri si intalniri de afaceri cu altceva decat o geanta, acum atat furnizorii, cat si vanzatorii accepta si poarta un rucsac dama piele, pe care il tin pe un umar din obisnuinta studenteasca.

  • Stilul rucsacului

Un rucsac casual este un lucru care va ramane pana la ultima.

Rucsacul casual textil waterproof se potriveste cu aproape orice tinuta casual. Si pe langa toate, iti protejeaza obiectele interioare de apa, in caz ca te prinde o ploita neasteptata de vara.

Un rucsac usor, mobil si, in plus, un rucsac feminin este o garantie nu numai a confortului incredibil, ci si a unei imagini elegante, din care respira tinerete, usurinta si farmec.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea