Social

Cum s-ar defini un summit reusit pentru Romania?

Ma grabesc sa declin orice comentariu despre traficul din Capitala. Discutiile despre Summitul NATO se deplaseaza de o saptamana pe ruta Otopeni- Casa Poporului si retur si refuz din principiu sa fac din reuniunea Aliantei subiect de " Rutiere".

N-am intentia sa glosez nici pe teme antirazboinice, anti-NATO si antiglobalizare. Ca veteran al "luptei pentru pace" de pe vremea comunistilor, stiu cat valoreaza aceasta retorica si sunt mai mult decat bucuros s-o las pe seama studentilor sedusi de militantism.

Ma voi rezuma la incercarea mult mai lipsita de anvergura de a raspunde la intrebarea sus-amintita in relatie cu temele anuntate ale summitului:

Afganistanul . Un succes total pentru Romania ar fi ca, la dineul de maine seara de la Cotroceni, cancelarul german Angela Merkel sa se confrunte cu o pozitie unita a tuturor celorlalti sefi de stat sau de guvern, astfel incat sa accepte ca Germania sa desfasoare mia de soldati combatanti care i se solicita in sudul Afganistanului.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea