Social

#frauda #romani #repartitoare #apometre

Cum reusesc romanii sa pacaleasca apometrele si repartitoarele

Locatarii care sunt pacaliti de administratori si de persoanele care citesc repartitoarele au gasit numeroasele metode pentru a se razbuna pe acestia, reusind de cele mai multe ori sa-si scada facturile, scrie evz.ro.

Una dintre metodele care ii ajuta sa plateasca mai putin este prosopul ud. Acesta se pune direct pe repartitor si se imbina din cand in cand cu apa. In locul prosopului se pot folosi si pungi cu cuburi de gheata.

Alti locatari sunt mult mai ingeniosi si au doua calorifere. In momentul in care se citeste repartitorul, se inlocuieste caloriferul care a consumat cu celalalt.

Unii locatarii reusesc sa "pacaleasca" si apometrele. Astfel, pentru a nu plati exact cat consuma, acestia realizeaza un racord la apa, exact inainte de apometru. Astfel, consumul de apa nu este contorizat si este impartit de toti locatarii din bloc.

Se estimeaza ca prin aceste metode facturile se pot injumatati cu minimum 50%. Cei care sunt prinsi risca sa primeasca amenzi si li se pot intocmi dosare penale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea