Social

#ascultator telefon #pacalit #mesaje

Cum putem sa-i pacalim pe "ascultatorii" telefoanelor

Legea "ascultarii telefoanelor", care permite inregistrarea apelurilor telefonice sau scormonirea prin adresele personale de e-mail, poate fi pacalita prin cateva metode care merita incercate.

Aceasta lege a starnit multe reactii controversate, in randul opiniei publice, mii de persoane semnand o online , care cere modificarea acesteia.

Pentru a fi siguri ca nu va asculta nimeni convorbirile sau nu va citeste vreun necunoscut SMS-urile, puteti apela la cateva metode, chiar daca unele dintre acestea vi se vor parea invechite informeaza Click!.

Incercati sa inventati un cod de scris, precum cel folosit pe messenger . Asa cum tinerii vorbesc pe "mess", folosind prescurtari de genul "ms", "tb", "vb", "nb", oricine isi poate crea propriul limbaj si propriile reguli, care nu vor putea fi intelese in afara grupului de cunoscuti.

Folositi scrisorile, pentru ca acestea sunt protejate prin lege si nimeni nu poate scapa nepedepsit pentru "violarea corespondentei". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea