Social

#sistem imunitar #imunitate

Cum putem mentine un puternic sistem imunitar?

Imunitate eficienta inseamna sa ai organismul sanatos, puternic si rezistent la provocarile de zi cu zi. Fiecare persoana se naste cu imunitate naturala, insa pe parcursul trecerii timpului, aceasta se altereaza, din cauza trecerii prin diferite boli, stresului, lipsei somnului, alimentatiei necorespunzatoare, sedentarismului, alcoolului  sau nicotinei.

 

Pentru intarirea imunitatii, pe langa o dieta echilibrata, sport regulat si odihna sunt indicate si folosirea anumitor „ajutoare externe”, cum ar fi  Proimmunity Max Extended Release si Proimmunity Quercetin Plus.

Proimmunity Quercetin Plus – contine un complex de 4 ingrediente: quercetina din Sophora japonica ce are ca rol sustinerea capacitatii de aparare a sistemului de aparare, muscata africana, planta bogata in flavonoide si care imbunatateste activitatea celulelor sistemului imun, zinc si vitamina D3. Ajuta organismul sa formeze multe tipuri de anticorpi si este recomandat adolescentilor peste 12 ani si adultilor.

Proimmunity Max Extended Release – comprimate cu eliberare prelungita, pana la 8 ore, ce au la baza un complex de vitamine si zinc cu actiune sinergica in sustinerea sistemului imunitar. Suplimentul creste rezistenta organismului la infectii si il ajuta sa se refaca dupa perioada de boala. Nu contine zahar.

Aceste produse pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmariti-ne si pe retelele de socializare: @FitermanPharma

FOTO: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea