Social

#elevi computer #program Euro 200 #computer #calculator

Cum poti sa-ti iei calculator cu bani de la Guvern

Executivul a anuntat ca va continua sa sprijine financiar si in acest an elevii si studentii care vor sa isi cumpere un calculator. 200 de euro vor primi cei care solicita, dar si indeplinesc conditiile impuse in cadrul programului.

Programul "Euro 200" ii vizeaza pe elevii si studentii din invatamantul de stat sau cel particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului. Bonul pe care acestia il vor primi este in valoare de 200 euro. Distribuirea bonurilor se va face in perioada 24 iunie - 30 iulie, iar achizitionarea propriu-zisa se va face in perioada 24 iunie - 31 august.

Configuratia minima recomandata a calculatoarelor pentru achizitionarea carora se acorda sprijinul financiar este urmatoarea: procesor 2 Ghz, 1 GB RAM si 250 GB hard-disk si software de baza licentiat, incluzand un sistem de operare si un program antivirus.

Aproape 17.800 de elevi si studenti vor beneficia anul acesta de banii alocati pentru programul "Euro 200". Potrivit Guvernului, din 2004 si pana acum, 281.349 de elevi si studenti si-au cumparat computer cu bani de la stat.

Sursa foto: startupcollective.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea