Social

# pierdere bilete pariuri #pariuri sportive #pariuri

Cum poti preveni pierderea biletelor la pariuri din cauza unui singur meci

Pariorii care obisnuiesc sa plaseze bilete cu mai multe selectii trec des prin situatia de a pierde din cauza unui singur meci. Frustrarea este cu atat mai mare cu cat selectia necastigatoare este chiar ultima de pe tichet, in ordine cronologica.

 

Daca joci la pariuri, cu siguranta ca ti s-a intamplat si tie asa ceva.  Cand o patesti o data sau de doua ori, poti da vina pe ghinion. Daca te-a scos de mai multe ori un singur meci, inseamna ca este ceva in neregula cu strategia ta de joc. Din fericire, exista mai multe solutii pentru rezolvarea problemei.

Cea mai veche modalitate de a preveni esecul din cauza unui singur meci este plasarea biletelor in sistem. Sa spunem ca ai gasit patru selectii demne de incredere si vrei sa le pui pe toate intr-un pariu. In mod normal, ai fi jucat un tichet de tip acumulator simplu. Dar te gandesti: „Ok, am incredere in meciurile astea, dar daca intr-unul are loc un eveniment neprevazut, cum ar fi o eliminare?”.

Pariurile sportive sunt, totusi, un joc in care hazardul are un cuvant de spus. Ca sa fii mai sigur, optezi pentru un sistem 3/4, ceea ce inseamna ca biletul este castigator chiar daca ies numai trei selectii din cele patru. Evident, castigul este mai mic, dar nu pierzi miza. De exemplu, un bilet simplu cu 4 selectii poate avea cota 9,66 pe Baumbet. Pentru o miza de 4 lei, inseamna un castig potential de 38,64 lei. Acelasi bilet, in sistem 3/4 poate aduce un castig maxim de 22 de lei pentru aceeasi miza.

Agentiile ofera o „asigurare”

Te mai poti salva in caz ca nu iese un meci si profitand de ofertele promotionale. Unii operatori iti ofera o „asigurare” pentru biletele care au un numar minim de selectii impus. De asemenea, in regulament este specificata si cota minima per selectie. Daca una dintre selectii este necastigatoare, atunci pariul este castigator, iar cota luata in considerare este produsul cotelor meciurilor care ies.

De exemplu, poti activa o asemenea oferta pentru un bilet cu 12 selectii si obtii castig si daca ies numai 11 meciuri. Este similar cu un bilet in sistem 11/12, dar exista o diferenta mare: daca sunt castigatoare toate selectiile, atunci profitul adus de biletul plasat prin intermediul promotiei este mai mare.

„Cel mai de cosmar” scenariu

Asa cum spuneam, situatia este si mai greu de suportat daca din 15 meciuri de pe bilet ies primele 14, iar la ultimul o dai in bara. Iata un scenariu „si mai de cosmar”: si in al 15-lea meci merge totul bine, pana in minutul 90, cand un gol marcat strica tot biletul. Cunoastem un caz real in care cel care a patit asa ceva s-a plimbat pe strazi o noapte intreaga, pentru a se calma.

Ca sa nu treci prin asa ceva, trebuie sa dai cashout. Pentru cativa lei in minus, nu mai stai sa ai emotii in ultimele minute ale ultimei partide. In cazul in care optiunea CashOut nu este disponibila, poti pune contra, fie premeci, fie live.

Nici nu mai este nevoie sa spunem ca pierderea unui bilet de pariuri poate fi evitata prin analizarea cat mai corecta a meciurilor si prin alegerea unor selectii cu sanse mari de castig. Este tentat sa pui un pariu cu cinci selectii avand cote minime de 2.50, dar sansele de castig sunt infime. Cel mai bine este sa joci acoperit profitand de liniile asiatice. De exemplu, chiar daca esti convins ca Sepsi o va invinge pe FC Hermannstadt pentru o cota de 2.22, este mai bine sa mizezi pe „Sepsi 0 handicap asiatic”, care are cota 1.57.

Logic, cu cat sunt mai putine selectii pe bilet, cu atat sunt mai mici sansele ca una dintre ele sa nu iasa. Ar trebui ca profitul sa treaca pe plan secund. Cel mai bine este sa pariezi pe fiecare nici in parte, emotiile experimentate fiind completate de satisfactia castigului.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea